βιβλια πωλησεων

  • Ο Λιτος τροπος πωλησεων

   Ο Λιτός Τρόπος Πωλήσεων (The Lean Way in Sales)

   Στο νέο βιβλίο πωλήσεων (α' έκδοση Μάιος 2010) του Χρήστου Λάζαρη "Ο Λιτός Τρόπος Πωλήσεων, 405 Προσεγγίσεις - Σύγχρονες Τεχνικές Επαγγελματικών Πωλήσεων" θα βρείτε ένα πραγματικό super market 405 τεχνικών πωλήσεων.

   Στο βιβλίο από τη μία αποδίδονται τα στάδια της διαδικασίας της πώλησης με αυστηρότητα και από την άλλη λειτουργεί το self service του ανθρώπου που έχει αγοράσει το βιβλίο (που έχει να διαλέξει μεταξύ 405 τεχνικών πωλήσεων).

   Η βασική ιδέα του βιβλίου είναι απλή: εάν δεν πραγματοποιούμε την πώληση ως διαδικασία, βάσει σταδίων, τότε πουλάμε λιγότερο από όσο μπορούμε! Μέσα στα 17 κεφάλαια του βιβλίου αναλύονται 405 τεχνικές πωλήσεων, πολύ συγκεκριμένα κατανεμημένες ανά βήμα - στάδιο πωλήσεων.
   Σκεφτείτε ως πιθανότητα, οι μισές τεχνικές πωλήσεων του βιβλίου (περίπου 200 από τις 405), να ταιριάζουν σε εσάς και στο αντικείμενο δραστηριότητάς σας. Με βάση κάτι τόσο εφικτό, γίνεται γρήγορα αντιληπτό πόσο μπορούν να αυξηθούν οι πωλήσεις που επιδιώκετε!

   Για να φτάσει στα χέρια σας το βιβλίο πωλήσεων του πιστοποιημένου εκπαιδευτή πωλήσεων και συγγραφέα Χρήστου Λάζαρη, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2107667288, 6944132106 ή στείλτε μας email: info@e-management.gr.
   Κόστος 27,50 ευρώ.

   Μπορείτε να κατεβάσετε τις πρώτες σελίδες του "Λιτού Τρόπου Πωλήσεων", εντελώς δωρεάν. Σας παρέχεται το δικαίωμα τυπώματος και χρήσης των παραπάνω αποσπασμάτων.

  • Τεχνικές Πωλήσεων και Επικοινωνίας

   Τεχνικές Πωλήσεων και Επικοινωνίας. 151 Εργαλεία Αποτελεσματικότητας

   Το βιβλίο "Τεχνικές Πωλήσεων και Επικοινωνίας, 151 Εργαλεία Αποτελεσματικότητας" (β' έκδοση 2008, ανατύπωση 2009), αφορά την αποτελεσματικότητα.

   Σήμερα όλοι πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και αυτή η καθολική οφειλή ξεδιπλώνεται αβίαστα στο συγκεκριμένο βιβλίο μέσα από τους διαλόγους ενός ικανού manager και μιας νέας πωλήτριας.
   Κόστος 29,50 ευρώ.

   Μπορείτε να κατεβάσετε τις πρώτες σελίδες των "Τεχνικών Πωλήσεων και Επικοινωνίας", εντελώς δωρεάν. Σας παρέχεται το δικαίωμα τυπώματος και χρήσης των παραπάνω αποσπασμάτων.

  • πωλησεις σε τρεις λεξεις

   Πωλήσεις σε Τρεις Λέξεις

   Το βιβλίο "Πωλήσεις σε Τρεις Λέξεις" (β' έκδοση 2008, ανατύπωση 2010), μας κάνει να προβληματιστούμε, γιατί, ενώ υπάρχουν τόσες πολλές τεχνικές πωλήσεων, εμείς δεν τις γνωρίζουμε ή δεν τις εφαρμόζουμε πάντα.

   Δύο έμπειροι πωλητές ξεδιπλώνουν περιστατικά πωλήσεων που έχουν συμβεί στην ελληνική αγορά και αναδεικνύουν τις ευκαιρίες που εμπεριέχει η πώληση, όταν επιχειρείται σωστά.
   Κόστος 25,50 ευρώ.

   Μπορείτε να κατεβάσετε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου "Πωλήσεις σε Τρεις Λέξεις", εντελώς δωρεάν. Σας παρέχεται το δικαίωμα τυπώματος και χρήσης των παραπάνω αποσπασμάτων.